Caroline Tensen breekt na elf jaar met vriend

Presentatrice Caroline Tensen en producent Peter Gallas zijn uit elkaar. Tensen: “de liefde was op”.

Elf jaar lang was de 48-jarige Tensen samen met haar vriend. In de Telegraaf vertelt ze haar verhaal over de kwestie: “Ik heb nog steeds af en toe een zwak moment. Peter en ik hebben samen ook veel gehuild. Je wilt toch niet dat een relatie mislukt."

Feestdagen

De NCRV-presentatrice zit middenin de opnames van Familieberichten en heeft het ontzettend druk. Toch denkt Tensen dat dit het beste moment is: “achteraf denk ik dat het beter was het nu te doen, dan te wachten tot vlak voor de feestdagen”

Verhuizen

Op dit moment woont Caroline alleen in het appartement waar ze samen met Peter leefde. “Hij is veertien dagen geleden verhuisd. Ik ga volgend voorjaar naar een nieuw huis in Amsterdam. Aan het water, met een tuin en met genoeg slaapkamers voor mijn kinderen Bob en Lotte.”

Vrienden blijven 

Tensen heeft twee kinderen uit een eerder huwelijk met artiestenmanager Frank Wisse. “Frank is hun vader, maar ze zijn jarenlang met Peter opgegroeid” legt Caroline uit. Daarom blijft ze ook contact houden met haar ex-vriend. “Peter en ik praten gewoon met elkaar, maar we lopen elkaar niet in de weg.”

Meer over:

Reageren