Caroline Tensen in Afrika

Vanavond reist Caroline Tensen in Babyboom af naar Afrika. Ze zoekt uit hoe vrouwen in Kameroen kinderen krijgen en ontmoet onder andere vrouwen die ongewenst zwanger zijn.

Caroline Tensen bekijkt niet in haar eentje hoe vrouwen uit Kameroen kinderen krijgen; ze wordt vergezeld door drie stellen die eerder in Babyboom waren te zien. Zo reist het ‘Ajax-stel’ Diana en Jeroen mee, en zijn ook Joyce & Oscar en Marianne & Alex van de partij. Puck, de dochter van Joyce & Oscar, wordt over drie dagen 1 jaar (alvast gefeliciteerd), Marianne & Alex hebben helaas een miskraam gehad; en van Diana en Jeroen is bekend dat zij een zoon en dochter hebben gekregen door middel van eiceldonatie; Diana is onvruchtbaar.

Confronterend
Voor Diana en Jeroen is het confronterend te zien dat ze kinderloos waren gebleven als zij in Afrika hadden geleefd. Caroline: „Met alle stellen leef je heel erg mee. Het is heel confronterend om met hen naar Afrika te gaan, waar sommige vrouwen óngewenst zwanger zijn, terwijl de stellen in Babyboom dat juist zo graag willen. Ik heb ze daar echt een compliment gemaakt; ze hebben zich heel sterk gehouden.”

Hoe is het met...?
Als u na vanavond weer ‘in’ Babyboom zit, hebben we goed nieuws: vanaf 5 juli zendt de NCRV vier afleveringen uit waarin Caroline stellen opzoekt om te zien hoe het nu met hen gaat. Is hun kinderwens vervuld?

Reageren