Caroline Tensen met dochter op tv

8 april 2012 08:55 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

In het RTL 4-programma ‘Kanjers van goud’ gaan de ambassadeurs ter plekke kijken of een goed doel werkt. Voor de eerste aflevering reisde Caroline Tensen met dochter Lotte af naar Nairobi.

Al bijna twintig jaar reist Caroline voor de Postcode Loterij de hele wereld over. Thailand, Oekraïne, Ivoorkust: ze ziet veel ellende, maar gelukkig ook steeds meer positieve ontwikkelingen, met name dankzij de inzet van goede- doelenorganisaties.

Caroline en dochter
Lotte en Caroline bekijken deze zondag het project ‘Red mijn moeder’ en spreken met directe betrokkenen. Mensen die daar werken en mensen die er worden geholpen. ­Caroline: „Het heeft wéér indruk op me gemaakt om te zien hoe de kinderen in SOS Kinderdorpen een warm en beschermd leven leiden. Het geeft moed en hoop om te zien hoe simpel de behan­deling voor deze vrouwen is. Hierdoor kunnen tienduizenden vrouwen geholpen worden.” 

Goededoelenmeisje
Caroline reist veel voor de Post­code Loterij en wordt meer dan eens het Goede-doelen-meisje genoemd. Voor de eerste keer ging Caroline samen met haar dochter Lotte op reis voor het goede doel. Een unieke, persoonlijke ervaring. Caroline: „Reizen en werken met mijn dochter was heel bijzonder. Het maakte de ervaring nóg rijker.”

In elke aflevering van Kanjers Van Goud staat één project van een goed doel centraal waarvoor de Nationale Postcode Loterij extra geld heeft gegeven. Ambassadeurs Caroline Tensen, Gaston Starreveld, Quinty Trustfull, Daphne Bunskoek of Renate Verbaan bezoeken de projecten met een familielid of vriend.  

Kanjers van goud 22.30 l RTL 4

Meer over