Caroline Tensen stapt deze zomer nog in het huwelijksbootje

Eerder werd al bekend dat Caroline Tensen en haar verloofde Ernst-Jan Smids gaan trouwen. De tortelduifjes geven elkaar waarschijnlijk in augustus al het ja-woord.

"We willen graag eind augustus, begin september trouwen, dat is voor ons de juiste periode", vertelt de 49-jarige presentatrice aan Story. "We zijn aan het bedenken hoe we het gaan aanpakken. Misschien eerst een huwelijksceremonie met een bescheiden groepje familie en vrienden en later een groot trouwfeest."

Hoe en wat is nog onbekend

De jurk is nog niet uitgezocht maar ze weet al wel wat ze niet. "Zelf denk ik niet aan een lange witte jurk. Het hangt er vanaf waar we gaan trouwen. Een mooie charmante jurk heeft op dit moment mijn voorkeur." De locatie voor de bruiloft is nog niet bekend, maar een buitenlands avontuurtje ziet de presentatrice wel zitten. "Tegenwoordig vlieg je overal zo naartoe. Het moet wel hip en leuk zijn, misschien ergens aan het water."

Ernst-Jan Smids op z'n knieën

Eerder meldde Televizier al dat het koppel trouwplannen had. Ernst-Jan Smids heeft Caroline Tensen het mooiste verjaardagscadeau ooit gegeven, hij ging 2e Paasdag op zijn knieën voor de presentatrice. "Ik zag het niet aankomen en we zijn ontiegelijk happy”, vertelde Caroline aan RTL Boulevard. En de kinderen zijn ook door hot dolle heen: "ze waren even flabbergasted, maar daarna heel blij.”

Reageren