Cast van nieuwe RTL 5-soap Malaika bekend

7 februari 2013 17:32 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Liza Sips, bekend van Huis Anubis en Sterren Springen, krijgt een rol in de nieuwe dagelijkse RTL 5-soap Malaika. De soap wordt vanaf 25 maart uitgezonden. 

Dat Jasmine Sendar, Curt Fortin, Melissa Drost en Anke Engels een rol te pakken hadden in Malaika was al bekend, nu zijn daar Juvat Westendorp, Liza Sips, Betje Koolhaas, Sjoerd Dragtsma en Olaf Malmberg bijgekomen. Ook Nina van Koppen, Zahra Ouajil, Tim Linde, Eva Smid en Gamze Tazim spelen in de soap Zij maken in Malaika hun tv-debuut.

Stagiaire

Malaika gaat over drie stagiaires: Zoë (Nina van Koppen), Robin (Tim Linde) en Anna (Liza Sips), die samenwonen in een antikraakpand en hun eerste stappen zetten in het werken in de zorg. Zij lopen stage in zorgcentrum ‘Malaika’.

Problemen

Ze werken samen met de ervaren verpleegkundigen Mike (Curt Fortin), Corien (Eva Smid), Esra (Gamze Tazim), Laura (Melissa Drost), Luciel (Jasmine Sendar), Bas (Juvat Westendorp) en herintreder Hanneke (Betje Koolhaas), die allemaal hun eigen problemen hebben. Een aantal van de acteurs in de soap heeft daadwerkelijk in de zorg gewerkt. 

 

Meer over