Castlid SATC keert niet terug

Geen paniek: Carrie, Samantha, Charlotte en Miranda zijn er gewoon bij als de opnames over een paar weken van start gaan. Ook Mr. Big is van de partij, maar wie niet terugkeert is Gilles Marini.

Gilles Mar-wie? In Sex & the City: the Movie speelde de 33-jarige Gilles de sexy Dante, oftewel de buurman van Samantha (Kim Cattrall). Zij was eigenlijk vooral over zijn goedgeschapen lijf te spreken, iets wat hij in de film ook vaak liet zien.

Zonder shirt
Gilles maakt er geen geheim van dat hij graag ook aan het vervolg had meegedaan. Toen Gilles als kandidaat meedeed aan de Amerikaanse Dancing with the stars ontging het de acteur op een avond niet dat de regisseur en schrijver van SATC in de zaal zat.

Om hem te overtuigen dat hij nog steeds meer dan voldoende in vorm was, besloot Gilles die avond zonder shirt op te treden. Het heeft niet geholpen.

Brothers & sisters
Gelukkig zit Gilles nu niet thuis werkloos op de bank. Op dit moment heeft hij een gastrol in de dramaserie Brothers & sisters. Gilles speelt daarin het nieuwe liefje van Sarah (Rachel Griffiths). Ongetwijfeld zonder shirt.

Reageren