Catherine en Viola ruziën door

Dat Catherine Keyl en Viola Holt niet de beste vriendinnen zijn, is algemeen bekend. De ruzie heeft nu een hoogtepunt bereikt. De diva's hebben namelijk het productieteam van Let's dance gevraagd ervoor te zorgen dat ze elkaar zo weinig mogelijk zien tijdens de halve finale.

Vrijdag leek er nog weinig aan de hand te zijn; de voormalige 5 uur show-presentatrices schoven toen samen aan bij RTL Boulevard. Volgens Albert Verlinde was het echter overduidelijk dat de twee nog steeds niet samen door één deur kunnen.

"Afgelopen vrijdag zaten ze samen in de jubileumuitzending. Daar zag je dat die twee gewoon niets met elkaar hebben", aldus Albert.

Problemen
Volgens de roddelkoning gaat dit tijdens de halve finale van Let's dance de nodige problemen opleveren. "Ze hebben het productieteam benaderd of ze elkaar zo weinig mogelijk en het liefst helemaal niet hoeven te zien. Dat is echt verschrikkelijk."

Onzin
Catherine verwijst de uitspraken van Albert naar het rijk der fabelen. "Er is absoluut niets van waar en het is nergens op gebaseerd. Ik zeg het nu voor de zoveelste keer: Viola en ik zijn geen vriendinnen, maar als collega's kunnen we het prima met elkaar vinden", aldus de geïrriteerde presentatrice in De Telegraaf.

Goed nieuws
Gelukkig is er ook nog iets positiefs te melden over Catherine Keyl: ze heeft namelijk een nieuwe baan. Vanaf 1 december zal ze Voor de verandering gaan presenteren bij de EO. Ze neemt daarin het stokje over van Martin ¦imek, die het programma het vorig seizoen maakte. De presentatrice zal in gesprek gaan met bekende christenen over hun geloof in God.

Meer over:

Reageren