Catherine heeft spijt van Let's dance

Morgenavond is het weer tijd voor een nieuwe edite van Let's dance, waarin bekende Nederlanders hun best doen om bekende artiesten te imiteren. Alleen zijn ze daar achteraf niet altijd blij mee. Zo heeft Catherine Keyl nu al spijt van haar deelname... terwijl ze pas zaterdagavond op tv te zien zal zijn.

Catherine heeft vooral spijt dat ze 'ja' zei. Nu ze eenmaal meedoet, is ze er wel voor gegaan.

Maar, zo zegt ze in het AD: “Dom, dom, dom. Het komt door Carlo Boszhard. Hij heeft me overgehaald. Ik heb eerst een paar keer ‘nee’ gezegd. Vervolgens kreeg ik hem aan de lijn toen ik doodmoe was. Ik beloofde te komen. Kortom: een moment van zwakte. Oh, ik heb spijt!”

Drie minuten
Het gaat Catherine kennelijk vooral om de moeite die ze moet doen voor de relatief korte act. “Ik heb ooit aan Dancing with the stars meegedaan. Toen zei ik: dat nooit meer. Zeventien uur repeteren om drie minuten te dansen, dat zal me niet weer overkomen.”

Maar dat gebeurde toch. En toen eenmaal duidelijk was dat ze zaterdagavond als Britney Spears te zien zal zijn met het nummer 'Baby, one more time' besloot ze er dan ook vol voor te gaan.

Reageren