Catherine Keyl en Viola Holt hebben 'ruzie' in Ranking the Stars

25 Juni 2013 15:00 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Catherine Keyl en Viola Holt mochten elkaar al niet en dat is tijdens de opnamen van Ranking the Stars alleen maar erger geworden. Volgens medekandidaat Keest Tol hadden de dames slaande ruzie.

Het verhaal dat Catherine Keyl en Viola Holt ruzie hebben, doet al jaren de ronde in Hilversum. Tijdens de opnamen van Ranking the Stars afgelopen weekend bleek dat de twee het nog niet goed hebben gemaakt met elkaar. Kees Tol vertelde op 3FM dat Viola en Catherine er een potje van maakten: „We hadden Catherine Keyl en Viola Holt erbij zitten. Dat is alleen al een speelfilm om te zien hoe die twee met elkaar omgaan, want die twee hebben nog steeds slaande ruzie.” 

Hilarisch

Waarom de twee diva's toch besloten mee te doen met Ranking the Stars vindt Kees 'ik ben de mol' Tol dan ook een raadsel: „Dat weet ik ook niet. Misschien hebben ze toch behoefte om af en toe op tv te komen, dat weet ik niet. Ik vind ze wel allebei heel erg leuk. En voor het programma is het natuurlijk hilarisch.”

Paul de Leeuw melkt

Volgens Kees gaan de kijkers genieten van de vete tussen Viola en Catherine: „Paul de Leeuw pakt dat natuurlijk met beide handen aan om dat natuurlijk een beetje uit te melken tijdens die opnames. Dat levert wel heel bijzondere televisie op, moet ik zeggen.”

Kees en Chazia

Zelf vond Kees de Ranking the Stars-opnamen goed bevallen, als was hij in eerste instantie op zijn hoede. „Ik vond het doodeng. Dit jaar is het een beetje andes, want de sterren rouleren dit keer. Ik zit eigenlijk maar in twee afleveringen. Ik was bang dat ik niet echt een band zou opbouwen met de andere sterren, omdat ik er zo kort in zat, en dat je dan al snel voer bent om afgezeken te worden. Maar dat viel eigenlijk wel mee.” 

Kees kon het tijdens de opnamen vooral goed vinden met Ferry Doedens, Filemon Wesselink, Richard Groenendijk, Chazia Mourali.

 

Meer over