Catherine Keyl terug op de buis

Catherine is terug! Na jaren van afwezigheid en wat leek op een vervroegd pensioen, keert de tv-diva terug op de buis. Bij de regionale zender RTV Noord-Holland gaat ze de twaalfdelige serie Tour de Provence presenteren.

In het programma gaat de presentatrice op zoek naar de meest idyllische plekken van de provincie Noord-Holland. Dat doet ze niet alleen: ze krijgt hulp van een heel reeks BN'ers. Daarnaast is er natuurlijk ook tijd voor een intiem gesprek.

Zoektocht
De precieze route van de zoektocht is voor de BN'ers onbekend. Ze krijgen alleen een cryptische omschrijving van de bijzondere plek die ze zoeken. Ook kunnen de speurders geld verdienen voor een goed doel. Daarvoor moeten ze een aantal opdrachten foutloos uitvoeren.

Intiem
De eerste gast van Catherine is misdaadjournalist John van den Heuvel. Hij vertelt openhartig over zijn bijzondere familiegeschiedenis.

Het feit dat Catherine de meeste van haar gasten al lang kent, is een groot voordeel. ''Daardoor ontstond al heel snel een basis van vertrouwen. Zo kreeg ik verhalen te horen die ik niet kende en die me erg hebben geraakt'', aldus de presentatrice.

Reageren