Catherine Keyl vs. Paul de Leeuw

Catherine Keyl is niet te spreken over Paul de Leeuws kwaliteiten als producent. Volgens de voormalige talkshowhost is de voorman van het productiebedrijf En Vele Anderen (EVA) er verantwoordelijk voor dat het met de 'vrouwentalkshow' van Net 5 niet lekker loopt.

Dat zei Catherine donderdag in de ochtendshow van Edwin Evers op Radio538. "Paul de Leeuw is een ontzettend goede entertainer, maar dat wil nog niet zeggen dat hij ook iets van talkshows weet. Schoenmaker, hou je bij je leest, zou ik zeggen!" aldus de presentatrice, onder meer bekend van de Vijf uur show en Max & Catherine.

Verstand van talkshows
Over de dames en makers van De tafel van 5 is ze overigens ook niet echt te spreken. "Je moet er wel mensen neerzetten die er verstand van hebben. Als je mij zo'n show van Paul op zaterdag laat doen, bak ik er ook niets van."

Uitgebouwde plee
Catherine, die eerder deze week de slecht scorende talkshow in haar column ook al de grond in boorde, verklaarde dat zij - als oude rot in het talkshowvak - alleen maar duidelijk wil maken waarom het programma niet scoort. "Er zijn gewoon een aantal dingen die je bij talkshows niet moet doen. Het lijkt wel alsof ze in een uitgebouwde plee zitten!"

Ander decor
Een goed decor is essentieel, weet Catherine. "Het is zo'n raar, lelijk en koud decor. Dat moet je vrouwen niet aandoen, vind ik. Je ziet ook al die benen van die vrouwen onder tafel. Dat leidt alleen maar af van de inhoud."

Reageren