Celebs in GTST: De Toppers

13 maart 2009 11:46 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Nadat eerder al bekend werd dat het radio-dj Ruud de Wild en zijn team gelukt was om een rol in GTST te bemachtigen, is vandaag bekend geworden dat niemand minder dan De Toppers óók een rolletje krijgen!

In de GTST-studio wordt op donderdag 19 maart plaatsgemaakt voor het trio René Froger, Jeroen van der Boom en Gordon, dat dit jaar ons land vertegenwoordigt op het Eurovisie Songfestival in Moskou.

Dramafeest
De drie komen optreden op het 21ste verjaardagsfeestje van Nina Sanders. Het feestje, dat Maxime voor haar nichtje heeft georganiseerd en waar al haar beste vrienden en familie voor zijn uitgenodigd, eindigt in een groot drama, zo laat RTL al doorschemeren.

Een keiharde knal zorgt voor veel opschudding en onrust. Er breekt paniek uit en iedereen is gedesoriënteerd. Maar wat er dan precies aan de hand is, is natuurlijk nog niet bekend.

Vrijdag 24 april is bij RTL 4 te zien wat het feestje van Nina zo wreed verstoort en wat de gevolgen daarvan zijn. Vanaf vandaag kunnen fans van de soap via de website van het programma Nina feliciteren met haar 21ste verjaardag. Degene die er in slaagt om dat op de meest originele manier te doen, maakt kans om de 'knal'fuif van Nina bij te wonen.

De Toppers in GTST: RTL 4, vrijdag 24 april tussen 20.00 en 20.30 uur.

Meer over