Champions League Manchester United – Real Madrid

In de return speelt Manchester United tegen Real Madrid. De vorige ontmoeting eindigde in 1-1, zal het thuisvoordeel Manchester United de overwinning bezorgen?

De eerste ontmoeting tussen Real Madrid en Manchester United werd al een ‘vroege finale van de Champions League’ genoemd. Deze twee Europese voetbalgrootheden hadden elkaar namelijk net zo goed in de eindstrijd om de Cup met de grote oren kunnen tegenkomen. Maar de loting van de Champions League besliste anders en daarom valt er na vanavond toch een van
de favorieten af.

De eerste ontmoeting

De eerste ontmoeting in het Bernabéu stadion eindigde in gelijkspel: 1-1. Robin van Persie kreeg  twee prachtkansen, maar Xabi Alonso en keeper Iker Casilas van Real Madrid voorkwamen winst voor de Engelse club. Cristiano Ronaldo kreeg ook meerdere kansen, maar kon slechts één doelpunt op zijn naam zetten.

Return

Vanavond is de return en het belooft spannend te worden, beide ploegen zijn immers gebrand op een overwinning. Vanavond barst ook het persoonlijke duel tussen Robin van Persie en Christiano weer los. Ronaldo won de dankzij een doelpunt de eerste slag. Van Persie wil vanavond wraak nemen, en dan speelt Manchester United ook nog eens thuis, beter kan niet!

Vermoedelijke opstellingen

Manchester United: De Geam, Rafael, Ferdinand, Vidic, Evra, Anderson, Carrick, Rooney, Kagawa, Welbeck en van Persie

Real Madrid: Lopez, Arbeloa, Varane, Ramos, Coentrao, Alonso, Khedira, Di Maria, Özil, Ronaldo en Benzema

Meer over: