Chantal doet het met Ruben Nicolai

Chantal Janzen en Ruben Nicolai vormen op donderdag 26 maart eenmalig een presentatieduo. Op die avond zijn ze samen te zien in het AVRO-programma Zóóó 30!

Het programma biedt dertigers volgens de AVRO een kijkje in zichzelf. "Dertigers hebben vrijwel alles, maar zijn toch vaak ontevreden. Is dit het nou? Wat houdt ze bezig en wat baart ze zorgen? Testjes, tips en natuurlijk dertigers zelf zorgen voor 75 minuten erkenning en herkenning."

Terug van weggeweest
Chantal Janzen is even uit de running geweest wegens haar zwangerschap. Op 23 januari beviel ze van zoontje James. Ruben Nicolai maakte begin dit jaar de overstap van BNN naar de AVRO. Zóóó 30! is eenmalig, maar wie weet zien we Ruben en Chantal nog vaker samen op de buis verschijnen.

Dertigersdilemma's
Uit onderzoek blijkt dat veel dertigers last hebben van dilemma's, twijfels en grote levensvragen. Vooral de twijfels over relatie, kinderen en loopbaan scoren hoog, zo blijkt uit een promotie-onderzoek van Nienke Wijnants. Zij promoveerde aan de UVA, schreef vorig jaar het boek 'Het Dertigersdilemma' en is te gast bij Zóóó30!, dat op 26 maart om 20.30 uur te zien is op Nederland 3.

Meer over:

Reageren