Chantal Janzen kan niet kiezen tussen tv of theater

Chantal Janzen vertelt in Linda’s Zomerweek dat ze niet zou kunnen kiezen tussen een carrière in het theater of op tv. “Ik drijf iedereen tot waanzin, omdat ik het allebei wil”, aldus Janzen.

Chantal Janzen weet niet hoe de toekomst eruit ziet, maar is wel heel nieuwsgierig. “Ik wil wel eens over een glazen bol wrijven om te zien wat ik precies moet doen. Ik wil het namelijk allebei en het liefst zo lang als ik zelf wil”, vertelde ze aan Linda de Mol.

Kleine voorkeur

Toch heeft de blondine wel een voorkeur. “Theater vind ik het allermooiste. Maar mijn tv-werk wil ik ook niet opgeven’, aldus Janzen. ‘Ik zou het om en om kunnen doen in de toekomst. Ik heb nu ook het geluk dat iedereen meewerkt. Joop van den Ende zegt altijd: ‘het is een voordeel én een nadeel als je Chantal hebt’.”

Trouwen

En doordat Chantal alles door elkaar doet is een bruiloft met haar vriend Marco er nog niet van gekomen. Wanneer Janzen in wat rustiger vaarwater terechtkomt, wil ze pas gaan trouwen. "Ik wil niet iets groots vlak ervoor of erna hebben, ik wil alles heel goed doen. De afgelopen jaren is James (haar zoontje) gekomen, daarna heeft Marco met zijn bedrijf iets heel groots gedaan en daarna hadden we een verbouwing. Toen kwam Petticoat, mijn eigen musical. Dat waren allemaal grote dingen."

Overigens is Chantal nog steeds stapelverliefd op haar vriend Marco Geeratz. "Ik wil de rest van mijn leven bij deze man blijven en dat wil ik ook echt vieren. Ik vind het zo geweldig dat ik nog iedere dag denk: daar komt de leukste man van de wereld de trap af."

Reageren