Chantal Janzen presenteert Sunday Night Fever

In het programma Sunday Night Fever gaat Chantal Janzen op zoek naar de nieuwe John Travolta. RTL zoekt kandidaten die de looks, de moves, de acting skills en het zangtalent hebben om de rol van Tony Manero in de musical Saturday Night Fever te vertolken.

Slechts voor één kandidaat is de hoofdrol weggelegd van Tony Manero in de grootse internationale discomusical Saturday Night Fever. Vanaf zondag 27 november nemen twaalf kandidaten het tegen elkaar op in het RTL 4-muziekspektakel Sunday Night Fever.

Zes weken lang trekken de deelnemers alle registers open om hun coaches én het Nederlands publiek te overtuigen van hun zang-, dans- en acteercapaciteiten. Tegelijkertijd worden de deelnemers op de proef gesteld met loodzware, fysieke opdrachten. De winnaar die in de voetsporen van John Travolta treedt, moet immers ook conditioneel in topvorm zijn om avond na avond zijn performance neer te kunnen zetten.

In de eerste aflevering wordt uit alle aanmeldingen het aantal kandidaten teruggebracht naar twaalf. Er ligt dan ook een zware taak voor de twee teams van ieder drie coaches. Zij mogen elk slechts zes kandidaten meenemen naar de daaropvolgende liveshows. De presentatie van Sunday Night Fever is in handen van Chantal Janzen.

Chantal: "Met veel plezier kijk ik ernaar uit om deel te zijn van dit nieuwe televisieprogramma, vooral omdat ik zelf tien jaar geleden in deze musical mijn eerste grote hoofdrol had. Ik weet dus zeker dat het een zinderende show wordt waarin de coachteams actief betrokken zijn bij de deelnemers en het beste in hen naar boven gaan halen."

Sunday Night Fever gaat op zondag 27 november van start op RTL 4. Wil je meedoen dan kun je je nu inschrijven via de website van het programma.

Reageren