Chantal Janzen zoekt Freek

Het gaat Freek Bartels voor de wind. De jonge musicalster, die eind vorig jaar Op zoek naar Joseph won en sindsdien de hoofdrol speelt in Joseph and the technicolor dreamcoat, is genomineerd voor een award op het Musical Awards Gala van dit jaar.

Of Freek ook echt de award voor Beste mannelijke hoofdrol in een grote musical voor concurrenten Antonie Kamerling, Henk Poort en Willem Spaaij wegkaapt, gaan we aanstaande maandag (8 juni) zien.

Chantal Janzen
Hoe de Musical Awards ook voor Freek aflopen, krap twee weken later zien we 'Joseph' weer terug op tv. In het eenmalige programma Op zoek naar Freek... Met Chantal gaat de AVRO-presentatrice terug naar de roots van Freek.

Conservatorium
Chantal zoekt Freek op in zijn geboorteplaats Tilburg, waar zijn liefde voor theater ooit begon. "Samen brengen zij een bezoek aan het conservatorium waaraan Nederlands nieuwste musicalster studeerde en de plaatselijke schouwburg waar hij als 16-jarige werkte", aldus de AVRO.

Repetities
Daarnaast is Chantal ook backstage bij de musical Joseph and the technicolor dreamcoat en praat ze bij met de ouders van Freek. En natuurlijk mogen ook Freeks hoogtepunten uit zijn tijd bij Op zoek naar Joseph niet ontbreken.

Op zoek naar Freek... Met Chantal is zondag 20 juni om 21.15 uur te zien op Ned. 3.

Reageren