Chantal tot 2011 bij AVRO

Chantal Janzen verlengde donderdagmiddag haar contract bij de AVRO. De presentatrice en musicalster, die sinds 2007 in dienst is bij de AVRO, blijft in ieder geval tot januari 2011 programma's maken voor de omroep.

Chantal is helemaal in haar nopjes met haar werkgever. '''De AVRO maakt mooie grote liveprogramma's en ik vind de spanning van grote livepresentaties geweldig en heel leuk om te doen'', zegt Chantal. Het helpt natuurlijk als je programma's mag maken die je liggen. ''Zij doen veel met cultuur en theater en daar ben ik natuurlijk helemaal op mijn plek. Het is een fijn gevoel om te weten dat ik dit de komende jaren bij de AVRO mag doen.''

Druk
Het wordt een druk najaar voor het multitalent. Op drie oktober heeft zij de eer om het Pink Ribbon Gala in goede banen te leiden. En natuurlijk is het op 23 oktober tijd voor het Gouden Televizier-Ring Gala, dat Chantal voor de tweede keer mag presenteren. Op die dag gaat ook haar nieuwe spelprogramma van start: Weten zij veel?!, waarin hockeymeisjes, makelaars en gothics gaan proberen te bewijzen dat ze niet aan het stereotype beeld voldoen.

Momenteel presenteert Chantal de quizshow Wie is mijn ex?, elke werkdag om 22:00 uur op Nederland 3.

Reageren