Charisma Carpenter houdt het dichtbij huis

25 juni 2009 15:13 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Het liefst zou Charisma Carpenter (over drie weken wordt ze 39) in een comedy spelen, omdat de alleenstaande moeder dan makkelijk kan zorgen voor haar zesjarige zoontje Donovan. Maar helaas: Charisma's comedykwaliteiten zijn nog niet ontdekt en daarom moet ze het doen met tv-films en gastrollen.

Zo ook vanavond, in CSI. „Ik speel een geniepig karakter genaamd Mink, dat wordt verdacht van de moord op haar vriend", zegt Charisma.

Driehoeksverhouding
"Er was sprake van een driehoeksverhouding tussen haar en een andere sexy vrouw. Hij was de vriend van beide vrouwen en ze sliepen zelfs in één caravan. Je begrijpt wel hoe de spanning tussen de twee vrouwen opliep…"

Blij
Ondanks het feit dat de actrice misschien liever vast werk zou willen hebben, is ze wel blij met deze rol. Zo mocht ze zelfs parachutespringen, een hobby die haar contractueel was verboden toen ze nog in Angel speelde. Bovendien speelt CSI zich af in Las Vegas, waar Charisma is geboren.

"En je kunt een meisje wel uit Vegas halen, maar je haalt Vegas nooit uit het meisje." Helaas voor Charisma wordt CSI opgenomen in LA, maar daardoor is ze wel dichtbij haar zoontje.

Meer over