Charlie Sheen bekent schuld

Charlie Sheen bekent dat hij zijn vrouw heeft mishandeld. De Two And A Half Man-acteur is al maanden verwikkeld in een rechtszaak vanwege het bedreigen van zijn vrouw Brooke Mueller.

Sheen heeft schuld bekend om een gevangenisstraf te ontlopen. Door zijn bekentenis hoeft hij geen tijd in de cel door te brengen, zoals van tevoren was geƫist.

Afkicken
Een helemaal vrij man is de acteur nog niet. Sheen is veroordeeld tot dertig dagen in een afkickkliniek, 36 uur woedemanagement en een proeftijd van dertig dagen.

Charlie heeft eerder al 93 dagen in de afkickkliniek, het Promises Treatment Center in California, doorgebracht. Hierdoor zou hij voor betere omstandigheden in aanmerking kunnen komen, al is die beslissing volgens Sheens advocaat Yale Galanter helemaal aan de kliniek.

Verhitte discussie
Op kerstdag 2009 zou Sheen zijn vrouw Brooke Mueller hebben mishandeld. Mueller heeft de politie verteld dat Sheen haar probeerde te vermoorden en haar heeft bedreigd met een mes toen zij hem meedeelde van hem te willen scheiden.

Sheen heeft op zijn beurt tegenover de politie aangegeven weliswaar een verhitte discussie met Mueller te hebben gevoerd, maar dat er geen sprake was van fysiek contact. Op die verklaring is hij nu dus teruggekomen.

Charlie heeft dertig dagen om zijn zaken op orde te brengen, alvorens hij wordt verwacht in het Promises Treatment Center.

Reageren