Charlie Sheen biedt Angus T. Jones baan aan

29 November 2012 14:17 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Acteur Charlie Sheen ziet zijn oud-collega Angus T. Jones graag komen in zijn nieuwe komedieserie Anger Management.

Jones kreeg deze week een hoop kritiek over zich heen, nadat hij een filmpje online zette waarin hij Two And a Half Man helemaal afkraakt. Charlie Sheen weet precies hoe de jonge acteur zich voelt, dus bood hij Angus een helpende hand. “Mijn voormalige neef is altijd welkom bij het Anger Management-honk”, zegt Sheen tegen ABC News. “Voor mij is het duidelijk dat Two And A Half Men vervloekt is.”

Two And A Half Men

Charlie Sheen werd vorig jaar ontslagen uit de serie, mede door zijn drank- en drugmisbruik. Tot nu toe zijn er geen tekenen dat Jones hetzelfde staat te wachten. Maar dat wil niet zeggen dat hij ongestraft met de uitspraken weg komt: zijn contract loopt tot het einde van het huidige, tiende seizoen. De vraag is of Angus daarna mag blijven.

Salaris

Anger Management begint volgend jaar aan haar tweede seizoen. Hoofdrolspeler Sheen is tevens een van de producers, wat hem de mogelijkheid geeft een nieuw castlid aan te nemen. Hoe de affaire ook afloopt, Angus T. Jones houdt voorlopig nog wel even werk. Of hij in Anger Management ook 350.000 dollar per aflevering krijgt (zoals bij Two And A Half Men), is een heel ander verhaal…

Op de foto is Angus T. Jones (links) te zien samen met Ashton Kutcher, die Charlie Sheen verving in Two and a Half Men

Meer over