Charlie Sheen de cel in?

Charlie Sheen, vooral bekend van de hitserie Two And A Half Man, moet waarschijnlijk voor 30 dagen de gevangenis in wegens het mishandelen van zijn vrouw.

Dat meldt het Amerikaanse magazine People na een gesprek met een anonieme bron. De bron stelt dat Sheen na verschillende aanklachten heeft aangegeven op 7 juni schuldig te willen gaan pleiten in de rechtbank.

Kerstmis
Sheen wordt onder andere verdacht van het mishandelen van zijn vrouw Brooke Mueller, afgelopen Kerst. Lange tijd was onduidelijk hoe de relatie tussen Sheen en Mueller nou zat, en of Sheen aangeklaagd zou worde. Mede daardoor was ook onzeker of Sheen nog wel in staat zou zijn om opnames te draaien voor Two And A Half Men.

Eerder deze maand werd bekend dat Two And A Half Men nog minstens twee jaar doorgaat. Als Sheen werkelijk de gevangenis in moet, zullen de opnames de nodige vertraging oplopen.

Goed gedrag
De anonieme bron geeft aan dat Sheen voor 30 dagen de cel in moet, maar met goed gedrag 'maar' rond de 15 dagen hoeft te zitten. Volgens de bron wordt de kwestie hiermee op een akkoordje gegooid.

Reageren