Charlie Sheen dronken naar ziekenhuis

Een volgens een woordvoerder "verwarde" Charlie Sheen is maandagnacht opgenomen in een ziekenhuis. De acteur sloeg zijn hotelkamer in puin, waarop personeel van het hotel de ambulance belde omdat men al snel concludeerde dat Sheen waanideeën had door het drinken van teveel alcohol.

Sheen was in New York met zijn ex-vrouw Denise Richards en hun twee kinderen. Zij sliepen in hetzelfde hotel in een andere kamer, maar dat weerhield Sheen er net van om een avond te gaan stappen.

Woede-aanval
Hij kwam stomdronken en met een onbekende dame aan zijn arm terug in het hotel. Eenmaal op zijn hotelkamer ontdekte hij volgens andere hotelgasten dat zijn portemonnee gestolen was, waarop hij dusdanig boos werd dat hij met stoelen begon te gooien en een kleine ravage creëerde.

Hij beschadigde onder andere een kroonluchter die hoog aan het plafond van de kamer hing, en maakte het halve hotel wakker met zijn geschreeuw.

Alcoholprobleempje
Uiteindelijk vond de hotelbeveiliging Sheen poedelnaakt in een aan stukken geslagen hotelkamer. Zij constateerden dat er iets niet helemaal goed ging bij de acteur, en besloten hem naar een ziekenhuis af te voeren.

Sheen staat inmiddels te boek als een notoir alcoholist. Amper een jaar geleden werd hij nog tot een maand in een afkickkliniek veroordeeld nadat hij in een dronken bui Brooke Mueller, zijn toenmalige vrouw, bedreigd had.

Reageren