Charlie Sheen in cel

Hoe grappig hij misschien ook is in de Veronica-serie Two and a half men, in het echt leek het er afgelopen kerstweekend even op dat acteur Charlie Sheen nogal losse handjes heeft. De acteur werd gearresteerd vanwege huiselijk geweld; zijn vrouw had de politie gebeld met de klacht dat hij haar zou mishandelen. Maar schijn kan bedriegen.

Update 28-12:

Een verklaring van de politie van Aspen heeft duidelijk gemaakt dat Charlie Sheen en zijn vrouw met Kerstmis in een ruzie verwikkeld waren die al eerder op de avond bij vrienden was begonnen. Eenmaal thuisgekomen, zette de ruzie zich voort en escaleerde.

Alcohol...
Brooke, de vrouw van Charlie, had meer dan drie keer de toegestane hoeveelheid alcohol op en werd gewelddadig richting Charlie., die op zijn beurt een alcoholpromillage van 0,4 had.

De acteur greep op zijn beurt naar 'een wapen' om zich te verdedigen tegen een aanval van zijn vrouw. Daarop voelde Brooke zich bedreigd en belde overstuur de politie. Wat het wapen was dat Sheen vast hield, is niet bekend. Geruchten op het internet reppen over een mes.

Charlie moet nu 7 februari voorkomen bij de rechter. Die bekijkt of de acteur echt aangeklaagd wordt voor mishandeling.

---

Originele bericht:

Acteur Charlie Sheen is opgepakt terwijl hij met zijn gezin op vakantie was het luxe Amerikaanse ski-oord Aspen.


Mysterieuze arrestatie
Het enige dat op het moment van zijn arrestatie duidelijk was, was dat de acteur een nacht in de cel zat, met als aanklacht 'mishandeling en geweld in huiselijke kring'.

Tegen wíe Charlie geweld zou hebben gebruikt, was op het moment van zijn arrestatie niet duidelijk. Er werd ook niemand afgevoerd naar het ziekenhuis. Wel ging het nieuwtje natuurlijk meteen de hele wereld over.

De acteur werd uiteindelijk op een borgsom van bijna 9.000 dollar vrijgelaten.

Oeps
Hoe genant was het dan ook toen naar buiten kwam dat Charlies vrouw Brooke Mueller Sheen het telefoontje naar de politie had gepleegd. Alleen had ze dat helemaal niet terecht gedaan.

Mevrouw Sheen was op het moment van het belletje namelijk stomdronken en had tijdens een simpele echtelijke ruzie iets te vroeg naar de telefoon gegrepen.

Charlie, echte naam Carlos Irwin Estevez, is sinds mei getrouwd met Brooke. Ze is zijn derde vrouw. Ze weigert op dit moment met de pers te praten. Charlie heeft alleen verklaard veel om zijn gezin te geven...

Reageren