Charlie Sheen is terug met Anger Management

Na lang wachten gaat de comedyserie Anger Management eindelijk van start in Nederland. Heeft Charlie Sheen zijn streken verleerd?

Charlie Sheen is naar eigen zeggen weer helemaal clean, nadat hij werd ontslagen uit de serie Two And a Half Men. Zondag is hij bij Comedy Central te zien in Anger Management, zijn nieuwste project. “Het wordt awesome”, vertelt hij in een interview.

'Ik ben de zon'

De 47-jarige Sheen speelt Charlie Goodson, een therapeut, die naast zijn prettig gestoorde patiënten ook nog zijn dochter, ex-vrouw en zijn eigen woedeaanvallen onder de duim moet houden. Charlie Sheen: “Ik ben als de zon, waar alle planeten in een baan rond bewegen.”

Denise Richards

Anger Management heeft veel verwijzingen naar het echte leven van Charlie Sheen. Zo heeft zijn vader, Martin Sheen, een gastrol in de serie (als Charlie Goodsons vader). Ook Charlies ex-vrouw Denise Richard duikt af en toe op.

Anger Management

Comedy Central zendt Anger Management elke zondag uit om 21.30 uur. Charlie Sheen ziet de comedyserie als een hoogtepunt in zijn carrière: “Dit is de serie waar ik later om herinnerd wil worden, niet die andere.”

Reageren