Charlie Sheen klaagt Warner Bros aan

Het laatste nieuws over de compleet losgeslagen Charlie Sheen: de acteur heeft Warner Bros en Two And A Half Men-producent Chuck Lorre donderdag aangeklaagd voor 100 miljoen dollar. Sheen werd vorige week ontslagen, nadat de komedieserie al eerder was stopgezet en hij een periode werd geschorst.

Ongeleid projectiel Sheen had eerder aangekondigd groots terug te slaan en die tegenaanval lijkt nu dus te zijn begonnen. Volgens zijn advocaat is Two And A Half Men alleen maar stopgezet om Sheen te straffen en zou Warner naar Chuck Lorre's wens om de acteur te ontslaan, hebben geluisterd.

Steun

Daarnaast zouden de producent en Warner samenspannen om de acteur van alles de schuld te geven. De rest van het personeel van Two and a Half Men lijkt Sheen te steunen, want de aanklacht is ook namens hen ingediend. Sheens advocaat is verder van mening dat alle maatregelen nergens op aan, omdat uit drugstesten is gebleken dat de acteur in ieder geval nuchter op de set stond.

Lees meer over de mogelijk toekomstige vervanger van Sheen in Two And A Half Men, Rob Lowe, of Hugh Laurie, die kort na Sheens ontslag op de set verscheen in een authentieke Charlie Harper-outfit.

Reageren