Charlie Sheen krijgt versterking van zijn vader

Charlie Sheen krijgt binnenkort versterking van zijn vader Martin. De oude Sheen speelt, heel verrassend, Charlie's vader.

Pa en zoon Sheen hebben veel zin om met elkaar te werken. Martin had al een gastrol in het eerste seizoen van Anger management en volgens Charlie was dat de beste aflevering tot nu toe.

Kijkcijfers
Martin Sheen treedt echter pas toe tot de cast als er een nieuw seizoen komt. Tot nu toe is de comedy over het wel en wee van therapeut Charlie Goodson nog niet verlengd, maar volgens tv-kenners is dat slechts een kwestie van tijd. Gemiddeld kijken zo'n 2,8 miljoen Amerikanen naar Anger management. Voor een kabelzender als FX is dit een bijzonder goede score, ook al verbleekt het wat bij de 12 miljoen kijkers die Charlie met Two and a half men binnenhaalde. 

90 afleveringen of meer
De kans is groot dat FX het niet bij één seizoen houdt. De kijkcijfers waren zó veelbelovend dat de zender waarschijnlijk direct 90 nieuwe afleveringen van Anger management besteld. Dit idee klinkt Charlie als muziek in de oren. "Het is een verdomd spannend idee," aldus de ster, "maar ik denk dat 90 nieuwe afleveringen niet eens genoeg zullen zijn!"

Meer over:

Reageren