Charlie Sheen stopt met acteren

Na de nieuwe serie Anger Management, houdt Charie Sheen op met acteren. 'Voetbalwedstrijden en pretparken' is waar de acteur zich mee bezig zal houden.

Charlie Sheen houdt er mee op. De nieuwe serie Anger Management wordt zijn zwanenzang, zo geeft hij aan in een interview met de New York Times.

Voetbalwedstrijden en pretparken
'Als ik klaar ben met deze klus, gaat het alleen nog maar over voetbalwedstrijden en pretparken.' De losgeslagen acteur refereert hiermee naar zijn kinderen, met wie hij meer tijd wilt doorbrengen. De serie zal vanaf 28 juni te zien zijn en er wordt zelfs al gesproken over een tweede seizoen.

Miljoen dollar
In het interview met de krant vertelt Sheen een paar spraakmakende anekdotes over zijn privé-leven. Zo geeft de tijgerbloed-houder aan eens een miljoen dollar te hebben ingezet op een bokswedstrijd en vertelt hij niet te weten wat het is om nuchter te zijn. Op de vraag of Sheen nooit moe is antwoordt hij: 'Ik geloof niet in moeheid. Je zit op twee uur slaap per dag en doet daarna je achtste scène van de dag'.

Geen drugstest
Voor de nieuwe serie met Sheen in de hoofdrol weigerde de acteur een drugstest te doen. 'Een inbreuk van mijn privacy' noemde Charlie het. Voor hem is het enige dat geldt een goed eindresultaat. Als dat straks maar goed komt...

Lees ook:
Charlie Sheen flikt het weer

Meer over:

Reageren