Charlie Sheen toch terug naar CBS?

Charlie Sheen keert wellicht toch nog terug in de stopgezette CBS-komedie Two And A Half Men. De 45-jarige acteur werd door zijn losbandige gedrag eerder deze maand ontslagen, maar zenderbaas Les Moonves zet alles op alles om de boel te sussen.

Dat is ook niet zo gek, want Two And A Half Men werd over de hele wereld uitgezonden en was dan ook lange tijd de meest lucratieve serie van CBS. Samen met producent Warner Bros zou CBS aan het kijken zijn hoe ze Charlie terug aan boord kunnen krijgen.

Vergeven

"Moonves wil dat de show terug op de buis komt. Hij heeft er veel voor over", verklaarde een betrouwbare bron aan Radar Online. De zenderbaas is van mening dat "sommige mensen Charlie's daden moeten vergeven en vergeten om de draad weer op te pakken."

Tournee

Charlie heeft nog niet officieel een reactie gegeven. De acteur maakte eerder op Twitter bekend dat hij druk in gesprek is met andere zenders, waaronder Fox. Daarnaast gaat hij volgende maand op tournee met een theatervoorstelling waarin hij "het ware verhaal" zal vertellen. Misschien dat CBS vooral dat laatste wil voorkomen?

Reageren