Charlie Sheen vliegt weer uit de bocht

Charlie Sheen heeft zich van zijn duistere kant laten zien toen hij tijdens de opening van zijn eigen bar de gasten begon uit te schelden.

Sheen ging zijn boekje behoorlijk te buiten tijdens de feestelijke opening van zijn eigen bar The Goose in Los Cabos, Mexico.

Tirade

De acteur, vooral bekend vanwege zijn vele drank- en drugsproblemen, begon de avond volgens ooggetuigen als de vriendelijkheid zelve en nam alle tijd voor foto's en handtekeningen met fans. Maar toen hij tijdens het officieuze openingsgedeelte een speech wilde geven, verviel hij al snel in een tirade.

"Stelletje stomme flikkers"

Charlie begroette de aanwezigen met een nogal onverwachte openingszin: "Hoe gaat het met jullie? Stelletje leugenachtige stomme flikkers, hoe gaat het met jullie?" riep hij enthousiast naar zijn gasten, die ontzet reageerden volgens de Amerikaanse zender TMZ.

Charlie slist

Overigens is Sheen zich van geen kwaad bewust. Hij bood na het incident ruiterlijk zijn excuses aan, voor het geval hij iemand beledigd had Volgens Charlie is het echter domweg een gevalletje spraakverwarring. In een verklaring legt hij uit dat war mensen hem het woord 'faggot' (flikker) hoorden zeggen, hij in feite 'maggot' zei, oftewel 'made'.

"Ik slis een beetje, waardoor niet alles even duidelijk te verstaan is.' 

Reageren