Charlie Sheen was zichzelf niet

Charlie Sheen herkent zichzelf niet in de persoon die hij vorig jaar was. De acteur wil niets liever dan zich verontschuldigen voor zijn ‘tenenkrommende’ gedrag. 

Charlie Sheen was zichzelf niet en vergelijkt zijn wilde gedrag met een ‘out-of-body-experience’. Hij hoopt op vergeving van het Amerikaanse publiek. Dit onthulde de 46-jarige acteur, die vorig jaar ontslagen werd bij de tv-serie Two And A Half Men, tijdens een interview bij de Amerikaanse tv-show Today.

Spiegel
„Ik herkende sommige delen van die man in de spiegel niet. Ik wenste dat het iemand anders was. Het leek wel alsof ik er zelf niet bij was. Mijn plan is om mezelf te herintroduceren bij het Amerikaanse publiek en de media, me te verontschuldigen en een nieuwe start te maken.”

Losse handjes
Charlie Sheen moest in 2011 de set van Two And A Half Men verlaten vanwege zijn roerige privéleven. Hij wordt verdacht van alcohol- en drugsmisbruik en daarnaast lijkt de acteur last te hebben van losse handjes. Charlie meldde zich bij ontwenningsklinieken en deed een cursus woedemanagement, maar dit mocht allemaal niet baten. 

Bittere gevoelens
Ashton Kutcher nam het stokje van Charlie over. Hier had de geplaagde acteur in het begin nog bittere gevoelens over, maar hij wist dit te verwerken dit met het creëren van zijn sitcom Anger Management, waarin hij een therapeut speelt. 

Verse start
„Ik wil niet dat Two And A Half Men mijn tv-erfenis wordt. Ik wil niet om de verkeerde redenen herinnerd worden. De serie ligt nu achter me en kijk met vertrouwen uit naar de toekomst en een verse start.”

Hieronder een filmpje van Charlie, waarin hij zichzelf ongetwijfeld even kwijt was...

Reageren