Charlie Sheen wil 's nachts cel in

Charlie Sheen, de acteur uit Two And A Half Man, wil alleen 's nachts de cel in. Overdag wil hij zijn tijd besteden aan maatschappelijk werk.

Na het werken wil hij terugkeren naar zijn cel om daar de nacht door te brengen, vertelt hij aan een gevangenismedewerker.

Mishandeling
Sheen moest voor de rechter verschijnen vanwege een uit de hand gelopen ruzie. Verschillende aanklachten werden tegen hem ingediend, maar hij kon het op een akkoordje gooien.

De Amerikaan moet officieel dertig dagen de cel in, waarvan er dertien in mindering kunnen worden gebracht bij goed gedrag.

Aspen
Volgens de Amerikaanse wetten is dit in principe mogelijk, mits het werk maatschappelijk verantwoord is. Daarover zal echter een rechter zich moeten buigen, wat dus ook gebeurt. Sheen verschijnt volgende week voor de rechter in Aspen, waar hij het voorstel zal voorleggen.

Het was ook in Aspen, het luxe Amerikaanse ski-oord waar alle sterren hun vakanties vieren, waar het drama ooit begon: Sheen kreeg daar op vakantie de eerste publieke ruzie met zijn vrouw.

Reageren