Charly Luske leert van favorietenrol in The Voice

23 Januari 2012 13:10 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Charly Luske zegt op zijn eigen website veel geleerd te hebben van 'The Voice of Holland'. Een van die opgedane wijsheden is dat de favorietenrol niet zijn beste rol was.

"De favorietenrol is de slechtste rol die ik ooit gespeeld heb", schrijft hij op zijn blog. "Ja, zelfs erger dan mijn rol in (de musical) Boyband."

'Geweldig avontuur'
Toch kijkt de zanger met een goed gevoel terug op The Voice of Holland. "Wat een geweldig avontuur, en een wereld aan ervaring. Het programma is een middel om het doel te halen, en niet het doel zelf", zegt de gedoodverfde winnaar die het tegen alle verwachtingen in moest afleggen tegen Chris Hordijk, Paul Turner en Iris Kroes.

Van favoriet naar underdog
Charly verbaast zich over de wispelturigheid van het publiek. "Het kan raar lopen tijdens zo'n programma. De ene dag ben je favoriet en de andere dag is iedereen gek op de 'underdog' Chris en van de underdog, binnen no time naar 'het meisje met de harp'. Allemaal fantastische zangers, dus de winnaar is altijd terecht de winnaar. En gekke Paul Turner, de grootste artiest van de show, daar gaan we ook meer van horen...", besluit hij. Turner is volgens Charly uitgenodigd bij De Toppers.

Lees ook:
Kijkcijfers finale The Voice of Holland net geen record
Huldiging Iris Kroes
Iris Kroes wint The Voice of Holland
Erwin Nyhoff valt af in The Voice of Holland
Paul Turner eerste afvaller finale The Voice of Holland
Wie wordt The voice of Holland 2012?
Angela Groothuizen neemt afscheid van The Voice of Holland
Deelnemers aan The Voice verdienen verdraaid weinig

Meer over