Cherso-Hagenezen houden audities

Wie ervan droomt om met Barbie, Sterretje, Jokertje en hun vrienden naar Chersonissos te gaan, kan z'n geluk op. De Hagenezen gaan via audities op zoek naar nieuw gezelschap voor de volgende reeks van Oh Oh Cherso. En het beste nieuws: je hoeft niet uit Den Haag te komen om mee te doen.

In een poging het succes van de serie nog verder uit te melken, komt RTL 5 met X Cherso, een 'talentenjacht' voor Cherso-gekken.

Nieuwe vrienden
Na Oh Oh Tirol gaan Jokertje, Barbie, Matsoe Matsoe, Little Princess, Sniper, Kabouter, Sterretje en Elize deze zomer weer naar het zonovergoten Chersonissos voor een tweede reeks van Oh Oh Cherso. Maar voordat ze naar Griekenland vertrekken, gaan ze op zoek naar nieuwe vrienden.

Audities
Via audities moeten wannabe-deelnemers de Cherso-groep voor zich weten te winnen. Ook mensen die niet uit de mooiste stad achter de duinen komen, maken kans om met de veelbesproken groep op vakantie te gaan. Een goede bijnaam is natuurlijk wel een pre. Mensen die minstens zo gek zijn als de acht Hagenezen kunnen zich hier opgeven voor de audities. Deze vinden in juni plaats.

Reageren