Christina Curry in Model in 1 Dag

22 Maart 2012 12:52 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Christina Curry is binnenkort te zien in het Net5-programma Model in 1 Dag. Volgens de Story maakt Christina binnenkort haar opwachting als jurylid en coach.

Of de dochter van Patricia Paay en Adam Curry daadwerkelijk één van de drie juryleden is, kan Net 5 niet bevestigen. Wel zegt de zender de jury snel bekend te maken.

Plukken
In elke aflevering van Model in 1 Dag plukken twee modelscouts ieder een model in spé van straat en geven haar een metamorfose. Een vakjury bepaalt vervolgens welk meisje zich bij een modellenbureau mag inschrijven. Het programma is vanaf 1 mei wekelijks om 20.30 uur te zien bij Net 5.

Playboy
'De dochter van' probeert niet alleen met Model in 1 Dag in de spotlights te blijven. Christina wil niets liever dan haar blote lijfje laten zien en droomt dan ook van een naaktreportage in Playboy. Maar door papa Curry staat dit nu op losse schroeven.

Onderhandelen
Adam Curry vindt het niet zozeer een probleem dat zijn dochter straks naakt in de Playboy is te bewonderen, maar hij is gewoon niet zo goed in onderhandelen. Jan Heemskerk, hoofdredacteur van het naaktblad, zei onlangs in De Telegraaf. „Adam is zeer langzaam met het reageren op dingen.”

Tafel
Patricia Paay is geïrriteerd door het uistelgedrag van haar ex-man. „Hij doet het op de Amerikaanse manier van take it or leave it en dat werkt hier in Nederland nu eenmaal niet.” La Paay heeft de onderhandelingen van hem overgenomen. „Ik zit binnenkort inderdaad om de tafel met Jan Heemskerk en ik kan vertellen dat er echt een goede deal uit moet komen, anders gaat het feest niet door.”

Meer over