Christina Curry vindt de liefde in plaats van God

1 februari 2013 10:53 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

In het EO-programma Op Zoek naar God was het de bedoeling dat vijf bekende dames de Heer zouden vinden. In plaats daarvan vonden twee van hen de vrouwenliefde. 

Dat moet een lichte tegenvaller zijn voor de Evangelische Omroep, die niet bekend staat om haar tolerantie tegenover de homoseksuele medemens.

Lesbisch

Het zal Patricia Paay-telg Christina Curry ondertussen worst wezen. Zij heeft openlijk haar liefde verklaard voor rockchick Elle Bandita. „Ik ben in het programma verliefd geworden”, verklaarde ze tegenover Shownieuws. Ik heb de missende puzzelstukken gevonden.” De voorheen nog niet lesbische Christina is tot over haar oren op Elle Bandita, echte naam Ryanne van Dorst. 

Dankbaar

De twee zaten samen met Lieke van Lexmond, Sanne Vogel en Kim Feenstra een week in het klooster voor Op Zoek naar God en dat maakte onverwachte gevoelens los. Christina: „Ik heb veel bewondering voor Elle. Ze is talentvol, erg grappig en lief. We hebben elkaar toevallig ontmoet in een rare situatie. Daar ben ik haar heel dankbaar voor.” 

Meer over