Christina op zoek naar haar geheugen

Je geheugen kwijtraken is misschien wel het ergste wat je kan overkomen. Vooral als je naam Samantha Newly is. Zij raakt in de nieuwe serie Samantha who? na een ongeluk haar geheugen kwijt en komt er al snel achter dat ze in haar 'vorige leven' allesbehalve een lieverdje was.

Maar Samantha (gespeeld door Christina Applegate) is de lulligste niet: zij heeft een tweede kans op een leven gekregen, dus grijpt ze die met beide handen aan om haar leven te beteren en order op zaken te stellen.

Liefhebbende ouders
Zo zijn Samantha’s ouders, Regina en Howard, erbij als ze ontwaakt uit haar coma. Ze lijken op het eerste oog liefhebbende ouders, maar vertellen haar niet dat ze Samantha al twee jaar niet meer hebben gesproken.

Bedriegster
En Dena (Melissa McCarthy) doet zich voor als Samantha’s beste vriendin totdat Andrea (Jennifer Esposito) onthult dat Dena een bedriegster is die Samantha al sinds de lagere school niet meer heeft gezien.

Vreemdgaan
Maar Samantha is zelf ook geen lieverdje. Ze blijkt voor het ongeluk zwaar alcoholist te zijn geweest. Daarnaast hield ze het ook niet zo nauw met het trouw blijven aan haar vriend Todd (Barry 'What about Brian?' Watson). Toch is Samantha vastbesloten om deze keer wél wat van haar leven te maken.

Samantha who? is vanaf dinsdag 14 oktober wekelijks te zien om 21.00 uur op Net 5.

De promo voor Samantha who?:

Reageren