CL FC Barcelona - Paris Saint-Germain op Nederland 3

10 april 2013 14:15 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Vanavond barst het voetbalgeweld weer los in Camp Nou. Barcelona en Paris Saint-Germain moeten een goed resultaat neerzetten om door te gaan.

Barcelona wil voor het eigen publiek natuurlijk niet verliezen, maar Paris Saint-Germain zal ook niet zonder slag of stoot opgeven. In een rare heenwedstrijd wisten beide ploegen elk 2 doelpunten te maken en dat resulteerde in een 2-2 uitslag. Barcelona kwam door Lionel Messi vlak voor rust op een comfortabele 1-0 voorsprong en leek de wedstrijd te gaan winnen. Maar in de 80e minuut gooide Zlatan Ibrahimovic roet in het eten door de 1-1 te scoren. In een spannende en vooral gekke slotfase benutte Xavi voor Barcelona nog een strafschop en Blaise Matuidi (PSG) scoorde ver in blessuretijd de 2-2. Helaas moest Lionel Messi tijdens de rust het veld verlaten met een hamstringblessure, het is nog niet bekend of hij vanavond in actie komt.

Andere kwartfinale: Juventus - Bayern München

De andere wedstrijd die gespeeld wordt is Juventus – Bayern München. De heenwedstrijd eindigde in een 2-0 voor Bayern. Andrea Pirlo, de routinier van Juventus bood achteraf nog zijn excuses aan voor zijn spel: "Ik heb simpelweg te veel fouten gemaakt. Sorry daarvoor, maar we hebben nog altijd een return om alles goed te maken."