Clint Eastwood in realityserie

Clint Eastwood, de levende Hollywoodlegende, duikt op in een realityserie. Het gaat niet in de eerste plaats om hem, maar de ijzervreter zal wel vaak in beeld zijn.

In de 10-delige serie Mrs. Eastwood & Company is er vooral veel ruimte voor de vrouwen van het gezin. Centraal staat Dina Eastwood, de echtgenote van Clint. Dochter Morgan (15) heeft regelmatig ruzie met haar moeder en daarnaast gaat het niet helemaal lekker tussen dochter Francesca (18) en haar oudere vriend (29).

Er is ook veel aandacht voor Overtone, de zeskoppige Zuid-Afrikaanse muziekgroep waar moeder Dina de manager van is. Ondertussen verkast het gezin ook nog van Carmel - waar Clint ooit burgemeester was en waar hij nog altijd een restaurant heeft - naar Los Angeles.

Bron van inspiratie
De meervoudig Oscarwinnaar meldt: "Niets is belangrijker dan mijn gezin. Ik ben er echt trots op. Ze zijn altijd een bron van inspiratie en vermaak." Waar Dina nog aan toevoegt: "Mensen zullen zich verbazen over de manier waarop we leven en onze onconventionele aanpak. En ik denk dat het moeilijk zal zijn om niet verliefd te worden op mijn band, Overtone"

Mrs. Eastwood & Company is vanaf mei in Amerika te zien op tv-kanaal E!. Het is nog niet bekend of de serie ook in Nederland uitgezonden gaat worden

Reageren