Club Van Sinterklaas ook bij RTL 8

Naast de dagelijkse uitzendingen bij RTL 4 van het populaire kinderprogramma De Club Van Sinterklaas, kunnen de jonge kijkers nu ook terecht bij RTL 8.

Het kinderblok RTL Telekids zendt elke ochtend om 06.50 uur een nieuwe aflevering uit van de avonturen van De Club Van Sinterklaas: Paniek in de Confettifabriek, die vervolgens ’s middags bij RTL 4 nog een keer wordt uitgezonden.

Beroofd van tekeningen
In de afleveringen van De Club van Sinterklaas: Paniek in de Confettifabriek zijn Sinterklaas en de Pieten van de Club van Sinterklaas beroofd van alle tekeningen uit het kasteel.

Boeven
De boeven Map en Mo hebben in opdracht van de directeur van De Confettifabriek alle tekeningen uit het kasteel van Sinterklaas gestolen, omdat er niet genoeg geld is om de fabriek draaiende te houden. De Pieten van de Club van Sinterklaas zijn in paniek, want Sinterklaas mag hier niet achter komen. Net uitgerekend nu de tocht naar Nederland in volle gang is….

Wat de Pieten van de Club van Sinterklaas precies gaan doen, blijft nog maar de vraag, maar er is wel degelijk paniek in het kasteel.

Reageren