Coaches The voice kids bekend

4 november 2011 21:08 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Angela Groothuizen, Marco Borsato en Nick & Simon worden de coaches van The voice kids, dit maakte RTL vrijdagavond bekend. 

Grote afwezige is Roel van Velzen, die als enige coach van The voice of Holland niet te zien is in de juniorversie van de talentenjacht.

Een woordvoerder van RTL verklaart:

"De periode waarvoor hij geen verplichtingen aangaat vanwege zijn aanstaande vaderschap overlapt met de opnames van The voice kids. Voor hem komt geen andere topartiest in de plaats als coach".

The voice kids gaat 27 januari volgend jaar van start, een week na de finale van The voice of Holland. Kinderen van zes tot en met veertien jaar krijgen de mogelijkheid om hun muzikale talent 'blind' te laten beoordelen.

De show heeft dezelfde programmaonderdelen als de volwassen editie, maar telt minder afleveringen.Alleen de finale is live, de rest wordt vooraf opgenomen om de strenge arboregels voor kinderen na te leven. De presentatie is in handen van Wendy van Dijk en Martijn Krabbé.

De animo voor het programma blijkt groot, eerder moest RTL een aanmeldingstop afkondigen omdat zich al 15.000 jonge talentjes gemeld hadden. Inmiddels zouden er al meer dan 17 duizend inschrijvingen zijn, ondanks de stopt. Sindsdien zouden er op het kantoor van producent Talpa dagelijks postzakken vol inzendingen binnenkomen. 

Meer over