Coaches The Voice krijgen meer macht

10 januari 2017 15:46 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

© William Rutten

De coaches van The Voice of Holland hebben er zin in vrijdag! Eindelijk mogen zij mee bepalen wie er doorgaan naar de volgende liveshow. Waylon, Sanne, Ali B en Guus krijgen dus meer macht.

Tot nu toe mocht alleen het publiek beslissen, maar dit jaar worden de 12 talenten door zowel de coaches als de kijkers beoordeeld. Door middel van een rapportcijfer via de RedRoom app bepaalt de kijker voor 50% de score van de kandidaat. De andere 50% van de beoordeling wordt gevormd door de cijfers van de coaches.

Sms'en

De zes kandidaten met gemiddeld het hoogste cijfer zijn direct door naar de volgende liveshow. De overige deelnemers krijgen nog een kans: nu mogen de kijkers gaan sms'en. De twee kandidaten met de minste stemmen moeten naar huis.

Gastoptreden Kensington

Kensington, de populairste band van Nederland, opent vrijdag op spectaculaire wijze de eerste liveshow. De band zingt twee nummers; Do I Ever en Sorry. Kensington staat in het rijtje van Adele, Bruno Mars en Jessie J die al eerder een gastoptreden in The Voice gaven.

Radio 538

Mocht het nou niet lukken om The Voice vrijdag vanaf de bank te bekijken, dan is hier de oplossing! Op Radio 538 is live te horen hoe de kandidaten het er vanaf brengen. De Avondploeg met Ivo van Breukelen en Daniël Lippens zijn de komende liveshows in Studio 22 aanwezig voor een live-verslag en backstage-interviews met de coaches en talenten. Jamai ontbreekt ook dit jaar niet en neemt de RedRoom onder zijn hoede.

De eerste liveshow van The Voice of Holland wordt op vrijdag 13 januari om 20.30 uur uitgezonden op RTL 4.

Meer over