College Tour strikt Sting

16 februari 2012 16:53 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Het Britse muziekicoon Sting zal binnenkort zijn opwachting maken in College Tour. Een selecte groep studenten krijgt de kans om de beroemde Police-zanger het hemd van het lijf te vragen.

Speciaal voor het NTR-programma maakt Sting tijdens zijn Back to Bass Tour tijd vrij voor een uitgebreid interview met Nederlandse studenten. Aanmelden kan hier, mits je student bent.

Faam
Na een succesvolle periode bij The Police groeit Stings faam verder als hij vanaf 1985 begint met het uitbrengen van solo-albums. Bijna al zijn albums bereiken teminste de platinum status en tracks als Fragile, Englishman in New York en Fields of Gold groeien uit tot klassiekers.
 
Over de grens
Voor deze bijzondere gast zal College Tour voor het eerst de grens over gaan. Vanuit het Cirque Royal te Brussel zal Twan Huys samen met enkele honderden studenten voor een ongetwijfeld legendarische uitzending zorgen.
 
Andere gasten
De komende weken komen ook oud-CEO van ABN Amro Rijkman Groenink en mediamagnaat John de Mol voorbij in College tour. Aanmelden voor de opnamen kan nog via de website.

Meer over