Conan op reclameborden

De tweets (Twitterberichten) van de 'talkshowpresentator zonder talkshow' Conan O'Brien's zijn sinds kort op reclameborden langs Amerikaanse snelwegen te lezen.

De borden zijn van Lamar, een groot reclamebedrijf in de Verenigde Staten. Het verhaal zou zijn dat het bedrijf Conan O'Brien een warm hart toedraagt en hem op deze manier in de spotlight wil houden.

Now i have a Twitter account
Conan is sinds enige tijd niet meer op de Amerikaanse tv te zien, nadat hij werd uitgekocht van zijn baan als presentator van The Tonight Show. Hij kreeg een slordige 30 miljoen dollar voor zijn vertrek, maar moest wel beloven dat hij tot september nergens meer op tv zou verschijnen.

Daarop zette Conan zich aan het werk voor een theatertournee. Ter compensatie van zijn afwezigheid op tv, nam hij een eigen Twitterpagina. Op die pagina houdt hij honderdduizenden fans sindsdien op de hoogte van zijn avonturen. Zijn motto: "I had a show. Then I had a different show. Now I have a Twitter account".

De berichten - tweets - van zijn Twitterpagina, krijgen nu dus een extra (letterlijk en figuurlijk) uithangbord, langs de snelweg. Ze zijn zó gebouwd dat ze zichzelf automatisch updaten met nieuwe tweets van Conan.

Reageren