Concert Golden Oldies uitverkocht

14 Maart 2013 16:28 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Het concert van de rockende Golden Oldies is compleet uitverkocht. Sinds de uitzending van afgelopen zaterdag gingen de kaarten als warme broodjes over de toonbank.

De Golden Oldies zijn al maanden aan het oefenen om het rockrepertoire onder de knie te krijgen en dat het concert nu uitverkocht is, is een mooie beloning. Het concert vind plaats in Theater Carré Amsterdam. Presentator Ruben Nicolai is trots op zijn kandidaten: “Nu moeten we het nog gaan waarmaken op het mooiste podium van Nederland. Ik heb er vertrouwen en veel zin in!”.

Golden Oldies

In het programma stelt Ruben Nicolai een koor van 30 bejaarde Hagenezen samen om te repeteren voor het concert in Carré. Het is voor sommige oudjes een grote shock om de rocknummers te zingen, maar al gauw zetten ze hun afkeer voor de harde muziek opzij en vinden ze het allemaal best leuk.

Volgende aflevering van Golden Oldies

In de volgende uitzending van Golden Oldies zien we hoe Ruben de ouderen vertelt dat ze gaan optreden in Carré. Ook komt een van de eerder opgestapte tenoren terug, de groep beslist of hij wel of niet mag blijven.

Meer over