Concurrentiestrijd tussen AVRO, RTL 4 en SBS 6 barst los

23 augustus 2012 13:39 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Het zal niemand ontgaan zijn dat het nieuwe tv-seizoen is aangebroken. Zaterdag halen de omroepen alles uit de kast om zo veel mogelijk kijkers te trekken.

Beat The Best, Sterren Springen op Zaterdag en Strictly Come Dancing gaan de strijd met elkaar aan op primetime. Waar kies jij voor?

Beat the Best

Met de talentenjacht Beat the Best hoopt RTL de concurrentie te verslaan. Gordon en Chantal Janzen presenteerden vorige week al de eerste uitzending, maar het duo had een valse start: vanwege het slechte weer viel het aantal kijkers tegen.

Sterren Springen op Zaterdag

SBS 6 komt met spetterend televisieplezier in Sterren Springen op Zaterdag. Een arsenaal aan BN’ers maakt een duik in het zwembad van presentator Gerard Joling. Zo vertonen Patty Brard, Emile Ratleband en Kelly van der Veen hun duikkunsten.

Strictly Come Dancing

Charmanter gaat het er aan toe in Strictly Come Dancing. De AVRO zet Reinout Oerlemans in als geheim wapen en Kim-Lian van der Meij staat hem bij. De kandidaten hebben een maand lang geoefend, zaterdag komt het er op aan.

Zaterdagavond

De dansende deelnemers van Strictly Come Dancing kijken al uit naar hun zaterdagavond. “Dat theater, de show, die spanning, er mag niets misgaan. Ik heb er heel veel zin in”, aldus Mark van Eeuwen. Alleen Arjan Ederveen maakt zich zorgen over het weekend: Eigenlijk acteer ik dat ik geweldig dans, het mag er alleen niet als acteren uitzien.”

Meer over