Condoleezza Rice doet 30 Rock

Sterren staan in de rij voor een rolletje in 30 Rock. Na Isabella Rossellini, Whoopi Goldberg, Conan O'Brien, Mary J. Blige, Jon Bon Jovi, Matt Damon en nog vele, vele anderen, heeft de Amerikaanse comedyserie een nieuwe grote naam weten te strikken. Niemand minder dan Condoleezza Rice zal binnenkort te zien zijn in een cameo.

De voormalige Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken zal over een paar weken haar opwachting maken. Er is nog niets bekend over haar verhaallijn, maar vorige maand werd onthuld dat de makers geprobeerd hebben om Bill Clinton te strikken voor de honderdste aflevering. Dat is helaas niet gelukt, maar met Condoleezza Rice hebben ze alsnog een grote vis aan de haak geslagen.

Smeuïg
30 Rock-actrice en -bedenkster Tina Fey bracht het nieuws gisteren naar buiten. "We horen wel eens dat mensen graag een rol willen spelen, maar over het algemeen vragen wij ze", legt ze uit. "We proberen altijd eerst de rol te schrijven, zodat we de acteurs iets goeds te bieden hebben. Want alle acteurs houden van smeuïge rollen."

Reageren