Connie en Hans uit elkaar

Hillywood is in rep en roer: Connie en Hans Breukhoven gaan scheiden! Na meer dan twintig jaar lief en leed heeft het glamourkoppel eindelijk een punt achter hun relatie gezet. Dat maakte het stel dinsdag bekend.

Het gonsde al jaren van de geruchten over een mogelijke echtscheiding. De media kreeg er maar geen genoeg van en de meest bizarre verhalen bereikten de voorpagina's. Nu is het dan echt zover.

Privacy
De voormalige tortelduifjes hebben de media weten te omzeilen en zijn in het geheim gescheiden. De breuk werd pas na de officiële aanvraag bekend gemaakt. Ze vragen de media nu dan ook om met rust gelaten te worden: ''Omdat onze beslissing grote impact heeft op ons en onze kinderen, willen wij u vragen dit met respect te behandelen''.

Achternaam
Het stel wil verder niks kwijt, behalve dat Connie de achternaam Breukhoven behoudt. Hetzelfde geldt voor haar vier geadopteerde kinderen. Alles wijst op een redelijk vriendelijke breuk.

Showbizzbreuken
2009 zal hoe dan ook de boeken in gaan als het jaar van de showbizzbreuken. Na Jan Smit en Yolanthe Cabau van Kasbergen, Patricia Paay en Adam Curry, zijn dus nu ook Connie en Hans aan de beurt. Ook maakte Marc Klein Essink gister bekend te gaan scheiden van zijn vrouw. De scheidingskoorts in Hillywood kent geen genade! Zou er iets in het water zitten?

Meer over:

Reageren