Contract Art Rooijakkers 2 jaar verlengd bij AvroTros

Art Rooijakkers kan weer twee jaar vooruit bij AvroTros. De presentator tekende een nieuw contract bij de omroep.

AvroTros liet vandaag weten dat Art Rooijakkers in ieder geval de komende twee jaar programma’s zal blijven maken voor de omroep.

Presentator Wie is de Mol?

Sinds 2012 presenteert Art Wie is de Mol? en ook is hij het gezicht van Popcafé en Cash op Zolder. De presentator is erg blij met zijn contractverlenging: "De afgelopen jaren heb ik veel verschillende dingen gedaan bij de omroep. Eind vorig jaar had ik ook de eer om namens Wie is de Mol? een Televizier-Ring in ontvangst te nemen in Carré. Met veel zin en nieuwsgierigheid kijk ik uit naar de komende jaren bij AvroTros."

Mediadirecteur

Ook mediadirecteur Remco van Leen van AvroTros laat van zich horen. Hij is blij dat hij de ‘prettige samenwerking’ met Rooijakkers kan voortzetten: “Art is een veelzijdig presentator. Net als de programma’s die hij presenteert is hij een belangrijke, vaste waarde geworden van de omroep."

Art belandde bij de Avro toen hij kandidaat was in het programma Wie is de Mol? 2011. Hij won dat seizoen. Datzelfde jaar nog tekende hij een contract bij de omroep, waarna hij het programma zelf ging presenteren.

Meer over:

Reageren