Cornald Maas vindt het niet erg dat Reinout Oerlemans hem vervangt

9 mei 2012 11:50 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Cornald Maas kan er best mee leven dat Reinout Oerlemans dit jaar de presentatie van het Gouden Televizier-Ring Gala op zich neemt. Vorig jaar was Cornald nog het gezicht van het gala.

Slechts één keer mocht Cornald Maas het Gouden Televizier-Ring Gala presenteren. „Nou kan ik roepen dat dat jammer is – wat overigens ook wel weer meevalt omdat ik toch niet zo’n showman ben – maar daar staat tegenover dat dezelfde AVRO mij de kans geeft om weer een heel seizoen Opium te doen”, zegt Cornald Maas vandaag in de Spits. 

Eurovisie Songfestival
De presentatie van het gala is niet de enige televisieklus die Cornald aan zijn neus voorbij ziet gaan. Ook de presentatie van het Eurovisie Songfestival is al een tijdje niet meer in handen van Cornald. Vorig jaar namen Jan Smit en Daniël Dekker het stokje van hem over. Ook hier is de presentator niet verontwaardigd over. „Ik wil het allemaal niet relativeren, maar sommige dingen lukken en sommige niet. Ja, natuurlijk vond ik het commentaar geven hartstikke leuk. Dat had ik graag langer gedaan, maar je moet niet je niet als een jengelend kind gaan gedragen.”

De Andere Finale
Cornald hoeft nog lang geen afscheid te nemen van zijn televisiecarrière. Naast Opium presenteert hij op 26 mei ook De Andere Finale, de alternatieve tegenhanger van het echte Songfestival. In deze show zingen onbekende talenten van het Leger des Heils populaire Songfestivalnummers uit de geschiedenis.

Lees ook:
Cornald Maas noemt Televizier-Ring verkiezing nog lang niet failliet

Meer over